Як штучний інтелект сприяє пошуку роботи?

  • 22 сентября, 13:42
  • 4607
  • 0

Штучний інтелект допомагає автоматизувати рутинні завдання. Він може згенерувати опис функціоналу вашої посади, створити дизайн резюме та навіть заповнити його — все це може бути зроблено за кілька секунд. Вам потрібно лише внести корективи до отриманих результатів та відправити резюме в компанію вашої мрії.

Штучний інтелект також може ідентифікувати та розгортати навички, якими ви, ймовірно, володієте, враховуючи ваші попередні посади або вказану вами бажану позицію. ШІ можна використовувати для відображення вашого рефлексування щодо областей, в яких ви не впевнені. Наприклад, ви можете описати, що саме вам подобається робити, та запросити штучний інтелект підібрати вам найбільш підходящі вакансії на основі цієї інформації.

З розвитком і навчанням ситуація аналогічна: штучний інтелект швидко визначить, які навички вам потрібно покращити для досягнення бажаної позиції. Важливо розуміти, що штучний інтелект не замінює кар'єрних консультантів чи власних зусиль, але він є корисним інструментом, на який можна покладатися. Отже, пропоную вам ознайомитися з шістьма корисними інструментами з використанням штучного інтелекту для пошуку роботи.

  1. Kickresume - платформа для створення резюме і супровідного листа з використанням штучного інтелекту

Один з найкращих сервісів для створення резюме. У ньому доступна безкоштовна версія, а також преміум-план за $19 на місяць. І найкраща частина полягає в тому, що навіть безкоштовна версія вистачає для створення основного резюме. Просто введіть ваше ім'я, останню посаду, оберіть шаблон (у безкоштовній версії доступні чотири варіанти), і за 10 секунд отримайте чернетку резюме з коротким описом вас як експерта та докладним розгорнутим описом вашого досвіду на останній роботі. Вам залишиться лише внести остаточні правки.

Kickresume також пропонує згенеровані штучним інтелектом варіанти навичок, сильних сторін і хобі. Це доступно у преміум-версії, але можна спробувати безкоштовно згенерувати текст і далі самостійно створити дизайн резюме.

  1. Crystal - це інструмент для індивідуального взаємодіалогу з роботодавцями, який використовує штучний інтелект

Цей інструмент часто використовується командами з продажу для індивідуального підходу до потенційних клієнтів та адаптації своїх пропозицій. Але немає жодних обмежень, які б перешкоджали вам використовувати його для пошуку роботи, оскільки співбесіда також є формою пітчингу, на якому ви продаєте свої навички та досвід. Crystal - це інструмент, що сприяє створенню позитивного враження на рекрутерів, менеджерів та інших співробітників у вашій цільовій компанії. Він використовує психологічну типологію DISC для аналізу профілю користувача на LinkedIn. Ця теорія оцінює чотири аспекти людської поведінки: домінування, вплив, стабільність і дотримання правил. Таким чином, ви отримуєте психологічний портрет цієї особи.

Після аналізу Crystal надає вам рекомендації, як найкраще вести діалог з цією особою. Це включає в себе варіанти, чи варто застосовувати жарти, чи краще залишатися серйозним і стриманим. Ви можете дізнатися, чи варто бути більш активним у спілкуванні чи залишити більш активну роль своєму співрозмовнику. Завдяки Crystal ви будете мати розуміння того, як виглядатиме вас в інтерв'ю та як зробити позитивне враження на інтерв'юера.

  1. Careerflow - помічник на "другому етапі"  пошуку роботи

Цей інструмент може вам допомогти з багатьма аспектами пошуку роботи. Він допомагає оптимізувати ваш профіль на LinkedIn, надаючи поради щодо заповнення сторінки та того, що слід додати або прибрати. Також ви можете зберігати всі необхідні документи для процесу найму на одній платформі, такі як адаптовані резюме, супровідні листи, дипломи, сертифікати та інше.

Всі ці можливості доступні безкоштовно. За 20 доларів на місяць ви отримуєте доступ до генератора мотиваційних листів, заголовків та публікацій для LinkedIn, щоб зробити ваш профіль більш привабливим для рекрутерів та роботодавців. Careerflow також допомагає вам бути більш видимими для рекрутерів, які шукають таланти, і служить вашою канбан-дошкою для вакансій. Ви можете зберігати всі вакансії, на які ви подаєте заявки, і відстежувати статус спілкування з різними компаніями, а також вказувати етапи найму та отримувати оновлення про ваші подачі.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все