У Києві відбудеться шоста щорічна конференція зі штучного інтелекту AI Ukraine

  • 15 августа, 08:53
  • 4105
  • 0

Вже вшосте AI Ukraine збирає разом більш ніж 900 спеціалістів, партнерів та компаній для того, щоб разом зробити ще один крок у майбутнє новітніх технологій. 

Конференція проводитиметься у три тематичні потоки:

Data Science and Machine Learning — тут ви почуєте про сучасні напрацювання в області Deep Learning для Computer Vision, Natural Language Processing, Speech recognition та інших напрямів. А також дізнаєтеся про новітні алгоритми та їх застосування для вирішення різних Data Science та Machine Learning задач.
Big Data and Data Analytics — це потік, сфокусований на прикладах рішень в галузі великих даних, data engineering, business intelligence, аналізу даних, а також масштабування ML-рішень. Спікери розглянуть питання зберігання, управління, процесингу, аналізу та візуалізації даних.
AI for Business and Products — тут ви дізнаєтеся, як за допомогою AI оптимізувати бізнес-процеси в різних індустріях, збільшити прибуток, створювати нові продукти для ринку, а також як запускати стартапи та управляти AI-командами.

На вас чекають спікери з найкрутіших технологічних компаній України та з-за кордону:

● Alex Vayner, Partner and Americas Data & AI Practice Leader for PA Consulting Group.
● Мар’яна Романишин, Computational Linguist at Grammarly.
● Сергій Шельпук, Co-founder & CEO at DeepTrait.
● Юрій Гуц, Machine Learning Engineer at DataRobot.
● Сергій Ніколенко, Chief Research Officer, Neuromation, Laboratory Head, PDMI RAS, Lab Leader, Samsung AI Center Moscow.
● Андрій Аксельрод, CTO at People.ai.

Grammarly, Deep Trait, DataRobot, People.ai, Samsung, ELEKS — це ще далеко не повний список компаній-спікерів, які готують для вас найцікавіші теми у галузі.


Теги: ai ukraine
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все