В Україні запустили сервіс для пошуку, перевірки та аналізу відкритих даних громадян

  • 13 августа, 12:10
  • 4122
  • 0

YouControl розробив новий модуль “Фізичні особи”. Це інструмент для пошуку, перевірки та аналізу відкритих даних громадян України. Він об’єднує дані, які допоможуть виявити людину, що знаходиться в розшуку або боржника (по виплаті штрафів, аліментів, судових зборів і так далі). Про це повідомили в прес-службі компанії.

 сервіс для пошуку, перевірки та аналізу відкритих даних громадян

Крім того, в системі YouControl можна дізнатися, якщо людина пов’язана з бізнесом, то учасником і бенефіціаром яких компаній вона є. А якщо була на державній службі, то чи пройшла Люстраційну перевірку і чи здійснювала пов’язані з корупцією правопорушення.

“Необхідно мати уявлення про благонадійність фізосіб, так як їх активність несе ризики для компанії іноді не менші, ніж дії самої компанії. Ми прагнемо принести максимум користі вітчизняному бізнес-середовищу, тому сподіваємося, що модуль стане мастхев-інструментом для наших користувачів“, – зазначає Сергій Мільман, СЕО компанії YouControl.

Протягом місяця, з 8 серпня по 8 вересня 2019 року, компанія надає можливість здійснити перевірку фізосіб за основними реєстрів безкоштовно. Для цього достатньо зареєструватися в системі YouControl.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий