13-14 травня 2020 року група компаній Softprom проведе віртуальну конференцію 3D SOFTPROMotion: IT Forum & Fair

  • 5 мая, 13:25
  • 4162
  • 0

13-14 травня 2020 року група компаній Softprom проведе віртуальну конференцію 3D SOFTPROMotion: IT Forum & Fair, в якій візьмуть участь понад 2000 відвідувачів з 12 країн.

Це перша подібна віртуальна конференція "аватарів" відвідувачів, що розроблена за допомогою 3D-технологій. Подія нового покоління для бізнес-знайомств, де будуть реалізовані практично всі інструменти оффлайн-заходів і навіть більше. 

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.


У перший день учасники опиняться в історичному центрі Відня. Захід відбудеться на місці нового Парламенту, розташованому навпроти палацового комплексу Хофбург. На другий день їх будуть оточувати вражаючі краєвиди островів Полінезії. І все це стане можливим завдяки віртуальній реальності та 3D-технологіям.

12 країн, 70 спікерів та понад 2000 учасників, кожен з яких зможе створити свій власний "аватар" для відчуття повної присутності на заході. Учасник 3D SOFTPROMotion зможе:


  1. Долучитися до Live Streaming дискусій у віртуальній аудиторії, включатися в них і ставити запитання. Паралельно будуть працювати потоки з прямим підключенням спікерів з 12 країн і 5 напрямків. Очікується більше 70 live-виступів.
  2. Відвідати більше 40-ка 3D-стендів світових лідерів IT-індустрії за п'ятьма напрямками. На кожному стенді можна буде підключитися і поспілкуватися з представником компанії за допомогою голосу або письмово у чаті. На форумі буде реалізована функція проведення зустрічі в окремій віртуальній кімнаті переговорів.
  3. Спілкуватися з колегами і потенційними партнерами, обмінюватися онлайн-візитівками, телефонувати і робити все те, чого ми зараз позбавлені.

"Ми робимо все, щоб не припиняти зустрічатися і спілкуватися незалежно від точки розташування, – повідомив Павло Жданович, директор групи компаній Softprom. – На 3D SOFTPROMotion будуть представлені більше 40 вендорів за п'ятьма ключовими напрямками: IT-безпека, IT-інфраструктура, відео безпека, хмарні сервіси, САПР і автоматизація".

Головна ідея 3D SOFTPROMotion – закриття кордонів не стане на заваді повноцінній ділової комунікації. За допомогою високих технологій ви зможете "перенестися" у будь-яку точку світу. Австрія, Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Молдова, Польща, Росія, Румунія, Узбекистан, Україна – і це лиш неповний список країн, учасники яких створять свій "аватар", вивчатимуть, будуть знайомитися, спілкуватися і "тусити" разом із нами.


Теги: 3d-туры softprom
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все