Огляд повербанка AOHi The Future Starship

  • 23 августа, 12:09
  • 3247
  • 0

Подивіться на AOHi The Future Starship. Це потужний і компактний пристрій, який поєднує портативний акумулятор і зарядну станцію. Ідеально підходить для активних користувачів, які завжди в русі.

Мій повербанк завжди розряджений, коли мені він найбільше потрібний. Але тепер на ринку з’явився продукт, який вирішує цю проблему. Ознайомтеся з моїм оглядом AOHi The Future Starship — портативний акумулятор і зарядна станція 2 в 1 на 40,000 mAh. Він здатний заряджати пристрої та сам себе одночасно. І завдяки ємності 40,000 mAh, я можу отримати до 7 повних зарядів для iPhone 14.

Отримайте портативний акумулятор/зарядну станцію


Я маю портативний акумулятор, але я його рідко використовую. З огляду на всі інші пристрої, які мені потрібно заряджати, я часто забуваю про нього. Так що він просто лежить в моїй шафі з технікою, що не використовується.

Це означає, що я не маю повербанка, коли він мені потрібен. Але бренд AOHi знайшли рішення: AOHi The Future Starship.

Чудове у цьому гаджеті те, що він поєднує портативний акумулятор та зарядну станцію. Таким чином він може заряджати ваші гаджети, а також заряджати сам себе.

Уявіть, що ваш акумулятор завжди знаходиться на 100%. Ви завжди були б готові до несподіваних робочих сесій у кав’ярні та могли б без проблем могли б поїхати у спонтанну подорож з повністю зарядженим акумулятором вашого пристрою.


Заряджайте свої пристрої знову і знову

Але зручність на цьому не закінчується. AOHi The Future Starship має вражаючу ємність на 40,000 mAh може повністю зарядити iPhone 14 до 7 разів. Це цілий тиждень зарядки iPhone!

Або я можу повністю зарядити iPad Pro до 6 разів. Для мене це означає більше місяця безперервної роботи чи читання без заряджання. Велика ємність гарантує, що я завжди залишаюсь на зв’язку під час роботи чи ігрових сесій, незалежно від місця знаходження.


Бренд також стверджує, що цей повербанк може зарядити MacBook Pro 16 до 1.2 разів, Galaxy S23 до 6 разів, Nintendo Switch OLED до 5 разів і DJI Mavic Air 2 до 3.5 разів.

Це дуже широкий спектр продуктів, тому цей портативний акумулятор є ідеальним для професіоналів, геймерів і людей, які постійно в русі.

Насолоджуйтесь повербанком та корисними портами

Незважаючи на свою подвійну функціональність, AOHi The Future Starship насправді є досить компактним, тому він легко поміщається в сумки для ноутбука і рюкзаки.

Крім того, він має чудовий набір портів. Є 3 порти USB-C потужністю 140W та один USB-A порт, які повністю задовольняють мої потреби. Крім того, є вибір швидких опцій заряджання. Загалом, я вважаю, що це чудовий додаток до мого професійного портативного набору техніки.

Функції швидкої зарядки

Мій ноутбук іноді розряджається під час подорожі. На щастя, я знаю, що мені не доведеться довго чекати, щоб зарядити його за допомогою цього повербанка.

Він забезпечує відмінні функції швидкої зарядки. Наприклад, він здатний швидко заряджати MacBook Pro 16″ із безперервною потужністю 140W, піднімаючи заряд від 0% до 56% за 30 хвилин.

Це функція, яка викликає захоплення у мене та моїх друзів. Так, за час обідньої перерви мій MacBook може бути заряджений до 50%.

Ще одна відмінна особливість полягає в тому, що при використанні потужності 140 Вт AOHi The Future Starship може заряджати до 3 пристроїв одночасно, включаючи себе. Вражає те, що для повної зарядки Starship потрібно лише 1,5 години. Це означає, що я можу швидко зарядити кілька пристроїв і сам повербанк за короткий час.


Завдяки цим вражаючим можливостям зарядки я більше не турбуюся про тривалі періоди без зарядки.

Розумний розподіл електроенергії

Тим часом, LED-екран на AOHi The Future Starship є вигнутим, що виглядає дуже круто. Що ще краще, він відображає інтелектуальний розподіл енергії портів.

Це корисна функція, яка дозволяє бачити рівень заряду акумулятора та інформацію про заряджання в реальному часі. Таким чином, я завжди точно знаю, коли мої пристрої будуть заряджені.

Більше того, цей портативний акумулятор розроблений для ефективного розподілу енергії, що адаптується до пристроїв, що дарує мені впевненість під час заряджання моєї техніки.

Чудовий подарунок

Повербанк AOHi The Future Starship стане хорошим подарунком, який реально використовуватимуть. Компанія упаковує його в стильну коробку, тому він відмінно підійде для подарунка.

З AOHi The Future Starship я більше не турбуюся про розряд пристроїв у самий невідповідний момент. Його інноваційний дизайн поєднує в собі портативний акумулятор і зарядну станцію, забезпечуючи готовність до раптових поїздок, спонтанних робочих сесій або навіть просто тривалого перебування на вулиці.

Чи ви зайнятий професіонал, відданий геймер або просто користувач, який завжди використовує свої пристрої, цей гаджет задовольнить ваші потреби в енергії.


Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все