Дуже зручно. Усі служби Google будуть доступні в одній програмі для Windows

  • 24 августа, 13:00
  • 3131
  • 0

Нова програма Google Essentials, яка об'єднає деякі з основних служб Google, як-от Google Photos, Google Drive і Google Messages, з’явиться на ПК з Windows.

Першою чергою нову програму отримають власники нових комп’ютерів HP.

«Ми представляємо Google Essentials, нову програму, яка спрощує пошук і встановлення багатьох наших найкращих служб Google, зокрема Google Play Games, під час налаштування нового ПК. Google Essentials спочатку буде доступна для всіх споживчих та ігрових брендів HP з Windows: Spectre, Envy, Pavilion, OMEN, Victus і HP Brand, а незабаром буде представлена для всіх брендів OmniBook. Ви зможете відкрити Google Essentials прямо з меню „Пуск“ і легко перемикатися між телефоном і ноутбуком», — йдеться в повідомленні у блозі Google.


Завдяки програмам Google Essentials або HP OMEN Gaming Hub користувачі зможуть отримати доступ до тисяч мобільних і оригінальних комп’ютерних ігор з Google Play Games та синхронізувати свій прогрес у грі. Також буде доступ до галереї фото та відео Google Photos, месенджера Google Messages, програм для продуктивності, як-от Документи Google, Диск і Календар.

«У найближчі місяці ми розширимо Google Essentials для більшої кількості ноутбуків і настільних комп’ютерів, тому слідкуйте за новинами», — зазначають в компанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий