5 тисяч Apple iPad для школярів, школи яких були зруйновані російською агресією: новий проект Мінцифри

  • 27 декабря, 15:55
  • 3890
  • 0

Міністерство цифрової трансформації запускає проект, в рамках якого учні 12 навчальних закладів, зруйнованих внаслідок російської агресії, отримають п’ять тисяч Apple iPad. Про це у понеділок, 26 грудня, повідомила прес-служба Мінцифри.

Освітні ініціативи – один із пріоритетів Мінцифри. Тож спільно з партнерами підтримуємо учнів, школи яких були зруйновані через російську агресію. 12 таких навчальних закладів отримають 5 000 планшетів, щоб діти могли продовжити навчання.

Процес передачі техніки вже стартував! У пʼятницю (23.12) 451 школяр у Бучанському районі Київської області вже отримав сучасні девайси з комплектом навчальних програм.

Це дозволить учням здобувати сучасну та якісну освіту з будь-якого куточка України. Також українські вчителі пройшли навчання від сертифікованих тренерів Apple, яке допоможе інтегрувати нове обладнання в навчальний процес.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки синергії зусиль та можливостей партнерів: Міжнародній компанії ASBISc Enterprises, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства Освіти і Науки України, НГО «7Fields». 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все