Apple AirPods Pro отримали важливу перевагу над попередниками

  • 23 декабря, 09:27
  • 4546
  • 0

Бездротові навушники Apple AirPods Pro забезпечують кращу продуктивність з низькою затримкою, в порівнянні з попередниками й іншими продуктами. Компанія Apple може послідовно зменшувати затримку Bluetooth з кожною новою версією AirPods, що і перевірив Стівен Койл (Stephen Coyle).

Стівен Койл, розробник програмного забезпечення, протестував Apple AirPods Pro, записавши різницю в часі між моментом, коли звук відтворюється і коли його чує користувач. Він розміщував пристрій Bluetooth якомога ближче до мікрофона. Потім підключав тестований пристрій до iPad Pro 2018 на iOS 13 і використовував стилус Apple, щоб торкатися екрана і запускати звук. Таким чином, він вимірював проміжок часу між торканням стилусом екрана і моментом появи звуку в навушниках. Вимірюючи час між цими піками, можна встановити досить точне вимірювання затримки звуку.

Звуки клавіатури iOS стали першим тестом для вимірювання затримки. Стівен вибрав його, тому що висока затримка дуже очевидна при використанні клавіатури iOS. При натисканні клавіші і прослуховуванні звуку відбувається помітна затримка. Другий тест був виконаний з використанням гри Tapt, розробленої Стівеном. Гра також дозволяє легко помітити затримки. Щоб оцінити продуктивність, Стівен також протестував AirPods 2, Beats Studio 3, Sony WH-CH700N і динаміки пристрою. Він також додав до порівняння значення затримки зі старого тесту AirPods. Це були результати випробувань:

Оригінальні AirPods мали затримку 274 мс, завдяки чипу W1. Затримка AirPods 2 знизилась до 178 мс, що працює на чипі H1. З AirPods Pro показник зменшився до 144 мс. Хоча в AirPods Pro використовується той же чип H1, що і в другому поколінні AirPods, в першому помітно більша затримка. Інші пристрої, такі як Beats Studio 3 і Sony WH-CH700N, мали набагато вищу затримку, ніж AirPods 2 та AirPods Pro.


Теги: apple airpods pro
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все