Apple iPhone 12 Pro отримає нову камеру та сканер LiDAR

  • 6 апреля, 12:57
  • 4711
  • 0

Зазвичай, Apple не вносить зміну у дизайн камери iPhone протягом двох років. Але цього року все буде інакше. Після виходу смартфонів iPhone 11 Pro з трьома сенсорами тилової камери, компанія вже працює над додаванням четвертого датчика у iPhone 12 Pro.

iPhone 12 Pro матиме квадрокамеру

Новий витік свідчить про те, що iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max отримають оновлену тилову камеру. Спочатку зображення було знайдено у витоку про iOS 14, а тепер було оприлюднене колишнім авторизованим постачальником послуг Apple. Інформацію також підтвердили ще кілька відомих інсайдерів, включаючи Макса Вайнбаха.

Зображення демонструє модуль тилової камери з чотирма датчиками. Основний та телеоб’єктив залишаються на місцях без змін, але, здається, вони трохи збільшилися в розмірах. Ультраширококутний сенсор розмістили у верхньому правому куті. Детальна інформація про нього, поки що, практично невідома. Проте у планах компанії поява нічного режиму.

Таке рішення Apple пов’язано з її бажанням додати датчик, який дуже схожий на LiDAR. Вперше його додали у нові iPad Pro 2020 року, але у смартфонах він може бути більш потужним. Це, в свою чергу, повинно ще більше поліпшити досвід AR. Його також можна використовувати для портретного режиму, щоб забезпечити максимально точне розмиття фону.

Щоб звільнити місце для LiDAR, на зображенні видно, що Apple перемістить світлодіодний спалах і мікрофон. Світлодіодний спалах тепер розташований безпосередньо в центрі модуля камери квадратної форми, а мікрофон знизу по центру. На жаль, цей ескіз не розкриває інші оновлення смартфонів.

Вважається, що Apple, врешті-решт, позбавиться виїмки. Однак технологія, яку вона сподівається використовувати, не буде готова вчасно для iPhone 12 Pro. Також зазначається, що очікувати роз’єм USB Type-C цього року теж не варто. Нова серія смартфонів повинна з’явитися в кінці жовтня або на початку листопада, а не у вересні як зазвичай, через затримки, пов’язані з COVID-19.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все