Apple позбавить iPhone 2021 роз’єму для зарядки

  • 6 декабря, 11:44
  • 4467
  • 0

Попри те, що до релізу iPhone ще дуже багато часу, в інтернеті з’являється все більше деталей. Як не дивно, перші чутки про iPhone 2021 з’явилися майже за два роки до презентації Apple. Тепер відомий аналітик Apple робить досить сміливий прогноз щодо iPhone 2021, стверджуючи, що компанія може повністю відмовитися від роз’єму для зарядки.

Роз’єми для зарядки iPhone вже стали предметом спекуляцій. З переходом Apple на USB Type-C на iPad Pro виникло безліч питань щодо того, чи побачимо ми аналогічне нововведення в iPhone. Як зазначив аналітик Мінґ-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), Apple прагне створити «повністю бездротову взаємодію». На щастя для тих, кому не подобається такий розвиток подій, Куо припускає, що така «бездротова доля» може спіткати лише найтоповішу модель.

Також, вкотре підтверджується інформація щодо iPhone 12. За нашими даними, компанія представить у 2020 році аж 5 нових смартфонів. Один з них буде анонсовано у березні. Це буде довгоочікуваний iPhone SE 2. А у вересні 2020 року компанія покаже аж 4 моделі. Дві моделі будуть доступними флагманами, які є спадкоємцями iPhone Xr та iPhone 11. А інші дві моделі будуть преміальними флагманами з найкращими можливими технічними характеристиками, які Apple зможе надати користувачам у 2020 році. Детальніше ознайомитися з відомими характеристиками можна у цій статті.


Теги: iphone 2021

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все