Apple працює над підекранним Touch ID

  • 20 апреля, 14:06
  • 3966
  • 0

Кілька днів тому, Apple випустила iPhone SE 2020 року, який отримав стандартний сканер Touch ID. Останнім його мали смартфони iPhone 8 та 8 Plus. Зараз, згідно з кількома джерелами, компанія працює над підекранним Touch ID. Зазначається, що першим його буде використовувати новий планшет iPad Air.

Новий iPad Air використовуватиме mini LED екран, повноекранний дисплей (без виїмки) без Face ID, але з підекранним Touch ID. Загалом, раніше ми вже чули, що таке рішення Apple планує. Щоправда, тоді інформація була про преміальні моделі iPhone. Дані про те, що Apple розробляє датчик відбитків пальців, який буде розміщений під дисплеєм, також були підтверджені Марком Гурманом з Bloomberg. І, схоже, це заплановано на 2021 рік.

Звичайно, це не означає, що компанія планує повністю позбавитися Face ID. Компанія працює над поліпшенням технології Face ID. Схоже, її стратегія зводиться до того, щоб пропонувати датчики відбитків пальців на більш доступних продуктах. В той час як розпізнавання осіб буде ексклюзивним для більш преміальних пристроїв.

Згідно з тим же джерелом, Apple планує у травні представити нову модель бездротових навушників AirPods, які виглядатимуть як Pro-версія, але не матимуть активного шумозаглушення.


Теги: touch id
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все