AR_Book - безкоштовний додаток для дітей з шкільними дослідами

  • 31 марта, 08:00
  • 4819
  • 0

«За даними Держстату, в Україні близько 15 тисяч шкіл. Близько 65% знаходяться у сільській зоні. Їхнє матеріальне забезпечення дуже кволе, тому діти не мають доступу до якісної освіти. Банально, без устаткування, реактивів неможливо проходити шкільні експерименти, а це знижує якість здобуття природничих знань».

Саме так, ще кілька місяців назад ми починали розповідь про ідею нашого проекту. А тепер вже  практично 100% українських дітей обмежені в отримані якісної освіти. 

Що робити?

Діджиталізація це не тільки про державні органи, це і про кожну школу в країні. Тому не зволікаючи ні хвилини компанія Flexreality вирішила, що саме час перетворити ідею на реальний застосунок, який допоможе здобути якісні знання в умовах обмеженого доступу до звичних методів навчання. Так світ побачив соціальний застосунок AR_Book.  

Чи так просто залучити дітей до навчання та зацікавити? 

Ми кажемо ТАК, якщо це доповнена реальність, інтерактивні експерименти та захоплюючий світ гаджетів.

Смартфон це користь або зло?

Саме час не сварити учнів за смартфони та планшети на уроках, а спонукати використовувати їх з користю. На уроці в школі, на дистанційному навчанні, чи при самостійному освоєні матеріалу застосунок допоможе засвоїти новий матеріал, перевірити свої знання та одночасно цікаво провести час.

Які предмети вже доступні?

Ми розпочали роботу з предмету, який є одним з найважчих, а саме з фізики.  Основи механіки, електричного струму, оптики, ядерної фізики та багато іншого тепер можна вивчати не гірше ніж у надсучасному кабінеті, а іноді і краще, бо не всі з наведених дослідів можливо продемонструвати в стінах школи просто з питань безпеки.

Які предмети наступні?

Це звичайно лише перший крок. В планах розширити список предметів і надати можливість за допомогою сучасних технологій вивчати хімію, біологію, астрономію, математику та географію.

Як знайти застосунок?

На сьогодні застосунок AR_Book  вже можна завантажити з Apple store та Google Play та поринути у захоплюючий вир нових технологій та науки.

для IOS

https://apps.apple.com/ua/app/ar-book/id1351354161?l=ru

для Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flexreality1.arbook


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все