Благодійний фонд Genesis for Ukraine за місяць зібрав понад 3,4 млн грн на допомогу військовим

  • 18 мая, 08:59
  • 3803
  • 0

Корпоративний фонд Genesis for Ukraine за перший місяць роботи зібрав понад 3,4 млн грн на допомогу співробітникам та їхнім близьким, що приєдналися до Збройних сил України (ЗСУ). Зібрані кошти спрямували на закупівлю та доставку 223 одиниць військового спорядження, медикаментів, техніки та транспортних засобів.

Сума в 3,4 млн грн зібрана завдяки внескам співробітників бізнесів з екосистеми Genesis. Долучитися до допомоги можуть усі охочі, обравши зручну фінансову модель: разовий внесок, щомісячна допомога або певний відсоток від заробітної плати, який щомісяця буде автоматично перераховано на спеціальний рахунок фонду Genesis for Ukraine.

З початком війни до лав ЗСУ добровільно вступили ряд працівників продуктової IT-компанії Genesis. Також багато близьких та родичів співробітників компанії боронять Україну на передовій. Кожен із них може звернутися по допомогу у фонд. Заявки опрацьовує команда, яка складається з десяти людей. Вони шукають та закуповують необхідні товари, а також забезпечують доставку в різні локації України.

«Створення фонду Genesis for Ukraine стало логічним продовженням тих зусиль, які проєкти з нашої екосистеми направляли на допомогу бійцям із перших днів війни. Ми вирішили, що цей напрям потребує окремої команди та ресурсів, адже люди спрямовують кошти тим, кого знають особисто та кому довіряють. Зібрані гроші ми конвертуємо в адресну закупівлю та доставку спорядження. Впевнені, що це буде максимально успішний проєкт, який внесе свій вклад до наближення неминучої перемоги України», — ділиться СОО Genesis Артем Копанєв.

Загалом від початку війни бізнеси української кофаундингової IT-компанії Genesis перерахували понад 28 млн грн на рахунки фонду «Повернись живим» та спеціальний держрахунок для підтримки ЗСУ, а також спрямували на допомогу державі в інших напрямах понад $3 млн.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все