Білл Гейтс став багатшим на $2 млрд, згадавши ШІ 50 разів у звіті Microsoft

  • 28 апреля, 12:05
  • 3853
  • 0

Акції компанії Microsoft зросли на 9%, або на $174 млрд, 26 квітня, після того як гендиректор технологічного гіганта Сатья Наделла презентував квартальний звіт компанії.

Таким чином активи мільярдера та засновника Microsoft Білла Гейтса, який володіє приблизно 1% компанії зі 103 млн акцій, зросли на $2 млрд.

Аналітики, які не очікували такого стрімкого зростання прибутків, пов’язують це із фокусом на актуальній темі штучного інтелекту. За підрахунками JPMorgan, ключову фразу ШІ згадали приблизно 50 разів, що засвідчило прагнення компанії залишатися передовою зі своєю великою мовною моделлю LLM AI.

«У нас найпотужніша інфраструктура штучного інтелекту, яку використовує наш партнер OpenAI, Nvidia, а також такі провідні стартапи ШІ, як Adept і Inflection. Наша служба Azure OpenAI об’єднує передові моделі, зокрема ChatGPT і GPT-4, із корпоративними можливостями Azure», - заявив Сатья Наделла, гендиректор Microsoft

Успіх розгортання продуктів із штучним інтелектом став приємною новиною для Гейтса, який раніше писав у своєму блозі, що ця технологія є однією з декількох інновацій, які стали справді революційними для його життя.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий