Блогер налаштував на iPhone «кнопку Starbucks» та замовляє каву ще до входу в заклад

  • 25 октября, 06:01
  • 3792
  • 0

Блогер налаштував на iPhone «кнопку Starbucks» та замовляє каву ще до входу в заклад

Цьогорічна лінійка iPhone 15 від Apple має багато цікавих оновлень, зокрема налаштування «кнопки дії». Деякі користувачі з її допомогою вмикають ліхтарик або ж відповідають на голосові повідомлення, але є й більш оригінальний спосіб використання нової функції.

З 2007 року ця кнопка в смартфонах Apple дозволяла ввімкнути беззвучний режим, а в новій лінійці її можна запрограмувати на виконання більшої кількості команд. Так, блогер перетворив «кнопку дії» на «кнопку Starbucks». Тепер він легко робить замовлення ще до того, як зайде в заклад.

Бретт Тернер у TikTok показав, як він налаштував свій iPhone 15 Pro замовляти чай лате в Starbucks лише за допомогою натискання однієї кнопки. Це працює, якщо він знаходиться в 100 метрах від закладу.

Натискання кнопки запускає певні дії лише в певних випадках. «Ця функція використовує вирази “якщо”, щоб одна дія виконувала кілька речей», – сказав він. Якщо ж на годиннику вже більше як 23:00, то ця кнопка вимикає світло в будинку блогера. А якщо ще немає 23 години, а він перебуває не поблизу Starbucks, то одним натисканням можна ввімкнути чи вимкнути режим «Не турбувати».

«Найважче полягає в тому, щоб уявити, що саме ви хочете зробити, як і коли», – поділився блогер і додав, що нова функція значно економить час.

Що відомо про iPhone 15 та інші новинки Apple

12 вересня у США відбулася презентація Apple. Компанія представила нові моделі iPhone 15, а також Apple Watch 9 та Apple Watch Ultra 2. Головна особливість нових iPhone – порт європейського зразка USB-C. Також iPhone 15 Pro і Pro Max оснастили корпусом зі шліфованого титану.

В Україні офіційний продаж iPhone 15 відкрили 29 вересня.

  • Нагадаємо, раніше ми розповідали про ще один цікавий спосіб використання «кнопки дії» – замість брелока до Tesla.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все