Бітрікс поділив територію України на чотири частини. Український офіс компанії відмовчується

  • 7 апреля, 14:37
  • 3843
  • 0

Незважаючи на те, що український офіс Бітрікс24 спочатку засудив вторгнення Росії в Україну, політика компанії залишається ворожою по відношенню до нашої країни.

Про це повідомив в інтерв'ю виданню AIN Антон Толстой, засновник компанії Reds.cloud, яка займалася розповсюдженням програмних продуктів Бітрікс.

Толстой зазначив, що у налаштуваннях віртуальних машин російської CRM територія України вже розділена на чотири частини: Крим, Україну (більшість регіонів), Транскарпатію, Запоріжжя та східний Луганськ


Скриншот з налаштувань VM Бітрікс (Фото: Антон Толстой)Скриншот з налаштувань VM Бітрікс / Фото: Антон Толстой

Українська Бітрікс24 не надала жодних пояснень на запит Толстого, а директор компанії Дмитро Суслов навіть заблокував колишнього партнера у Facebook.

За словами Толстого, використання хмарного продукту Бітрікс в Україні є небезпечним:

«Судячи з останніх новин про закриття українського офісу, неважливо, де зберігаються ваші хмарні рішення Бітрікс24, — каже Толстой. — Все перейшло під повний контроль головного офісу, розташованого у Калінінграді (РФ), і як вони використовують ваші дані - вже невідомо нікому. З коробковими рішеннями дещо складніше: власники „коробок“ самі вибирають сервер, на якому розміщуються їх дані. Достатньо повністю закрити „коробку“ від серверів та заблокувати скрипти, що передають статистику. Але в цьому випадку ви фактично отримаєте продукт з обмеженнями.»


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все