Чат-бот Bing навчать відповідати зображеннями, будувати графіки та діаграми та використовувати сторонні плагіни

  • 4 мая, 15:54
  • 4072
  • 0

Керівники Microsoft надали IT-журналістам можливість поглянути на функції, які з'являться у Bing протягом наступних кількох місяців.

Bing Chat стане більш наочним завдяки більшій кількості відповідей, орієнтованих на зображення та графіки, дозволить користувачам експортувати свої історії чату, використовувати контент зі сторонніх плагінів та багато іншого.

Microsoft запроваджує напрацювання останніх місяців під час закритого тестування Bing. Компанія заявляє, що з моменту запуску Bing Chat, свого чат-бота на основі ШІ-моделей OpenAI GPT-4 та DALL-E 2 кількість активних користувачів сервісу в день перевищила 100 мільйонів. Представники Microsoft розповіли докладніше про нововведення у Bing Chat.

Відповіді зображеннями

Bing Chat незабаром відповідатиме зображеннями — принаймні там, де це має сенс. Відповіді на запитання будуть супроводжуватись відповідними зображеннями, якщо такі існують. Процес багато в чому схожий на стандартний варіант пошуку Bing, але упакований у картковий інтерфейс. Microsoft не каже, які саме категорії контенту можуть запускати відповідь зображенням, однак він має фільтрацію для запобігання появі конкретних зображень. Крім цього, чат-бот використовує комбінацію класифікаторів токсичності та чорних списків, навчених виявляти потенційно небезпечні підказки, щоб підтримувати чат у відносній чистоті.

Ще одним із аспектів Bing Chat, який покращується, є прозорість його відповідей, особливо заснованих на фактах. Bing включатиме цитати, що вказують на текст, з якого взята інформація, а при натисканні на них буде виділено відповідний уривок.

Візуальні відповіді у вигляді діаграм та графіків

Bing Chat зможе створювати діаграми та графіки за допомогою підказок та даних. Раніше на запитання на кшталт «Які міста Бразилії найгустонаселеніші?» чат-бот давав основний перелік результатів. Але у найближчому майбутньому Bing Chat представить ці результати візуально у вигляді діаграми. Це, мабуть, є крок Bing до повноцінної платформи підвищення продуктивності, особливо у поєднанні з розширеними можливостями генерації зображень, які з'являться у майбутньому. Найближчими тижнями Bing Image Creator — інструмент Microsoft, який може створювати зображення з текстових підказок на базі DALL- E 2 — розумітиме більше мов окрім англійської (всього понад 100). Як і у випадку з англійською мовою, користувачі зможуть коригувати зображення, які вони створюють за допомогою додаткових підказок.

Мультимодальний пошук

Що стосується зображень, Bing Chat отримає можливість розуміти зображення так само, як текст.

Користувачі матимуть змогу завантажувати зображення та шукати в Інтернеті відповідний контент. Мультимодальність також підтримує нову функцію контексту сторінки у програмі Edge для мобільних пристроїв. Користувачі зможуть ставити запитання у чаті Bing, пов'язані з мобільною сторінкою, яку вони переглядають.

Історії чатів

Незабаром Bing Chat буде зберігати історії чатів користувачів, дозволяючи їм продовжити з місця, де вони зупинилися, і повернутися до попередніх чатів, коли захочуть. Це схоже на функцію історії чату, яку OpenAI нещодавно представила в ChatGPT, показуючи список чатів та відповіді на кожен з цих чатів.

Специфіка функції ще викликає деякі питання, наприклад, як довго зберігатимуться чати, проте точно відомо, що користувачі зможуть видалити свою історію у будь-який час.

Використання плагінів

Bing Chat також отримає функції експорту та обміну даними, дозволяючи користувачам обмінюватися розмовами у соціальних мережах або документі Word. Крім іншого, можливо, найголовнішим доповненням до Bing Chat є плагіни. Плагіни від таких партнерів, як OpenTable та Wolfram Alpha, значно розширюють можливості Bing Chat, наприклад, допомагають користувачам бронювати місця або створювати візуалізації та отримувати відповіді на складні наукові та математичні питання. Як і історії чатів, функціональність плагінів поки що знаходиться на дуже ранній стадії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все