ChatGPT потрапить на бічну панель браузера Opera

  • 13 февраля, 19:45
  • 3879
  • 0

Використання штучного інтелекту зростає з кожним днем. Ця технологія, яка спочатку увійшла в наше життя як прості голосові помічники, тепер з’являється як чат-боти, які допомагають нам у всіх аспектах бізнесу. Великі технологічні компанії, які хочуть скористатися цією тенденцією, вже вжили заходів. Microsoft вклала значні кошти в розробку ChatGPT та інтегрувала його у власні продукти, тоді як Google почав використовувати власний чат-бот Bard. Тепер Opera вбудовує ChatGPT у свою бічну панель. Ось подробиці…

Opera, безсумнівно, є одним із найфункціональніших браузерів у світі. Він містить багато різних інструментів, і компанія майже щодня додає новий. Останнім доповненням є ChatGPT, популярний останнім часом чат-бот ШІ. Opera додає на бічну панель інструмент на базі ChatGPT, який створює короткі підсумки веб-сторінок і статей. Ця функція під назвою «Shorten» є частиною ширших планів компанії щодо інтеграції інструментів AI у свій браузер, подібно до того, що Microsoft робить з Edge.


Як ви можете бачити в короткому відео, опублікованому на офіційному YouTube-каналі Opera, ChatGPT дуже простий у використанні. Ви можете активувати функцію, вибравши кнопку «Скоротити» праворуч від адресного рядка. Звідти ліворуч з’явиться бічна панель із ChatGPT, яка створить акуратний маркований підсумок статті чи веб-сторінки, які ви переглядаєте.

Пер Веттердал, керівник відділу стратегічного партнерства Opera та екосистеми штучного інтелекту, сказав у своїй заяві: «Ми раді бачити швидке розгортання програм розробників для таких рішень, як Google Bard, наприклад, і починаємо створювати та розгортати нові можливості. у перегляді веб-сторінок, чого ще зовсім недавно здавалося неможливим». Проте функція «скоротити» ще не доступна для всіх. Однак очікується, що незабаром він відкриється для всіх.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все