Через коронавірус Xiaomi закрила магазини в Китаї

  • 28 января, 08:36
  • 3904
  • 0

Оскільки кількість людей, які заразилися коронавірусом в Китаї, сягнула 4 500 осіб, компанія Xiaomi оголосила про готовність співпрацювати із владою для боротьби з епідемією. Для цього компанія перейшла на особливий режим торгівлі та заявила про закриття фірмової мережі магазинів електроніки.

Скільки не працюватимуть магазини

З 28 січня припиняються продажі в роздрібних точках компанії по всьому Китаю.Передбачається, що магазини знову відкриються 3 лютого. Карантин можуть продовжити – в такому випадку клієнти компанії отримають додаткове повідомлення, повідомляє Gizmochina.

Де купувати товари

У прес-релізі компанія повідомляє не тільки про терміни припинення роботи магазинів, але і пропонує альтернативу пішим прогулянкам за покупками – придбати електроніку та інші товари можна буде на офіційному сайті вендора або через додаток Xiaomi Mall. Доставка здійснюватиметься в звичайному режимі.

Якщо покупцям знадобиться сервісне обслуговування, їм пропонується зателефонувати за спеціальним номером.

Зараз через епідемію коронавірусу в Китаї зареєстровані десятки смертей, а 15 міст із загальним населенням в десятки мільйонів людей поміщено на повний або частковий карантин.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все