CoreValue Приєднується до IT Services Competence Platform

  • 20 марта, 09:26
  • 4006
  • 0

IT Services Competence Platform, створена за підтримки Oaktree Capital Management та Cornerstone Partners, вітає нового учасника –  компанію CoreValue.

CoreValue – технологічна компанія з головним офісом у США та розробницькими центрами в Україні та Польщі, приєднується до IT Kontrakt в міжнародну корпорацію – IT Services Competence Platform.

Глобальний M&A проект передбачає злиття з компаніями у Західній Європі, Скандинавських країнах та Америці. Внаслідок об’єднання, IT Services Competence Platform вже зараз налічує понад 2400 висококваліфікованих інженерів в Україні, Польщі та Малайзії. Це дає можливість досягти нового масштабу потужностей та потенціалу співпраці з клієнтами з різних куточків світу.

«Ми покладаємо великі надії на наші інвестиції у IT Services Competence Platform. Стратегічна цінність платформи полягає у тому, що тепер ми маємо можливість пропонувати високоякісні послуги, експертні знання та найвищі компетенції світовому бізнесу.» – Пшемислав Крич, засновник Cornerstone Partners.

CoreValue – світова IT-компанія, що вже понад 13 років займається розробкою програмного забезпечення і надає послуги з впровадження хмарних CRM систем, інтеграції платформи Salesforce,  мобільних і веб-додатків для фармацевтичної, медичної та фінансової індустрій. CoreValue працює у 8 офісах в Україні: в Києві, Львові, Черкасах, Полтаві, Хмельницькому, Івано-Франківську, Луцьку та Вінниці. Більше інформації на сайті: corevalue.net.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все