Цукерберг заборонив одне слово всім працівникам Meta

  • 17 февраля, 16:34
  • 4083
  • 0

Глава американської компанії Meta Марк Цукерберг заявив про появу нових цінностей усередині корпорації. У публікації у Facebook він у тому числі вказав на неофіційну заборону слова «співробітники» і запропонував замість нього використати «метатовариші» (metamates)

 

Керівник повідомив, що оновив і слоган компанії. Цукерберг сформулював його як "Meta, метатовариші, я" (Meta, Metamates, Me). Таким чином, глава Meta закликав співробітників нести відповідальність за загальний успіх перед колегами, дбати один про одного і про успіх корпорації. Він запевнив, що з оновленням цінностей на перше місце вийшла сама Meta та всі її працівники.

Як повідомляє Business Insider, новий слоган частково запозичений у військових моряків з їх «Корабля, товариші по службі, я» (ship, shipmates, self). Він вказує на те, що на першому місці для будь-якого моряка мають бути корабель і команда, а потім він сам.

Раніше повідомлялося, що Цукерберг вибув із топ-10 найбагатших людей світу за версією Forbes. Він став займати 12-й рядок рейтингу після рекордного обвалу акцій Meta більш ніж на 25%.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все