Дансько-українська IT-компанія Ciklum виходить з білорусі

  • 17 августа, 20:32
  • 3883
  • 0

Сьогодні стало відомо, що IT-компанія Ciklum, яка є спільним дансько-українським підприємством,  виходить з білоруського ринку. Резидент білоруського Парку високих технологій «Сіклум Бел», що входить у міжнародну групу Ciklum, з червня 2022 року є у процесі ліквідації.

Про це повідомляє видання Office Life з підтвердженням у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та індивідуальних підприємців білорусі, пише LIGA.Tech

 IT-компанія Ciklum заснована 2002 року данцем Торбеном Майгаардом. Осередок бізнесу та розробок компанії розташований в Україні. Ciklum має офіси у Києві, Одесі, Вінниці, Дніпрі, Харкові та Львові. В Україні працює понад 3000 співробітників Ciklum станом на липень 2022 року.

У білорусі Сіклум Бел працює з 2006 року. У 2007 році компанія стала одним із перших іноземних резидентів Парку високих технологій. 

Варто зазначити, без офісу Ciklum у білорусі країна залишиться без інвестицій Джорджа Сороса, фонд Ukrainian Redevelopment Fund якого придбав у 2015 році контрольний пакет Ciklum.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все