DataArt відкриває розробницький центр в Індії

  • 11 мая, 18:26
  • 4265
  • 0

Міжнародна компанія, розробник програмного забезпечення DataArt оголошує про відкриття нового центру розробки в індійському місті Бенгалуру. DataArt надає послуги клієнтам в США, Великобританії та на Близькому Сході, таким чином вихід на новий індійський ринок є стратегічним кроком для забезпечення кращого глобального покриття. Новий офіс також задовольнить потреби клієнтів з точки зору диверсифікації навичок, культурного різноманіття та часових поясів.  

Представництво в місті Бенгалуру, відомим своєю динамічною технологічною екосистемою і талановитими інженерами, стане першим офісом DataArt в Індії. Він функціонуватиме як центр розробки програмного забезпечення та R&D-центр, який також підтримуватиме діяльність клієнтів. 

«За понад 25 років своєї діяльності DataArt створив унікальну культуру, яку наші клієнти широко визнають завдяки наданню виняткового обслуговування. Ми віримо, що поєднання цієї культури з широким масштабом Індії та глобальним визнанням створить потужну пропозицію для наших клієнтів, надаючи їм безпрецедентну цінність та інновації», — зазначив Євген Голанд, президент і засновник DataArt.

Новою директоркою та керівницею R&D-центру DataArt в Індії стала Шиталь Кале — досвідчена фахівчиня, яка розділяє цінності компанії та володіє винятковими знаннями про локальний IT-ринок. 

Шиталь говорить: «Як керівниця R&D-центру в Індії, я маю честь привнести до нашого ринку культуру та переваги DataArt, серед яких гнучкість, вибір формату роботи, баланс між роботою та життям, можливості для навчання та професійного розвитку та програми глобальної мобільності».

Михайло Завілейський, лідер глобального організаційного розвитку DataArt, додає: «Ми прагнемо розпочати свою роботу в Індії — країні, яка винайшла ІТ-індустрію такою, якою її знає світ. Починаючи нашу подорож у цьому дивовижному місці, ми з нетерпінням чекаємо на інтеграцію з його спадщиною, людьми та технологіями». 

Новий офіс розробки, розташований в одному з головних технопарків Бенгалуру, на перших етапах зосередиться на найманні місцевих талантів в галузі програмної інженерії, Data Science та підтримці клієнтів. Він функціонуватиме завдяки роботі міжнародних розподілених команд у співпраці з іншими представництвами DataArt. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все