Deutsche Bank згортає залишки своїх ІТ-операцій в росії

  • 13 апреля, 04:13
  • 3889
  • 0

Deutsche Bank закриває свої центри розробки програмного забезпечення в Москві та Санкт-Петербурзі – таким чином найбільший кредитор Німеччини припиняє двадцятирічну залежність від російської ІТ-експертизи після вторгнення росії в Україну. Про це повідомляє Financial Times.

За даними джерел видання, франкфуртський банк запропонував індивідуальну вихідну допомогу 500 ІТ-спеціалістам, які все ще працюють у росії.

На початку війни в російському технологічному центрі Deutsche Bank працювало 1500 осіб, які відповідали за розробку та підтримку програмного забезпечення для його глобального торгового бізнесу та основної корпоративної банківської системи.

Минулого року банк непомітно перевів близько 700 з них до нового технологічного центру в Берліні. Тим, хто залишився, запропонували пакети добровільних звільнень, які можуть бути прийняті протягом пів року.

Deutsche Bank ще не прийняв офіційного рішення про повне закриття своїх ІТ-операцій в росії, але, за словами співробітників, цей крок вважається завершеною справою. Однак це додасть ще більше часу на додаток до шестимісячного терміну скорочення штату, додали вони.

"Ми продовжуємо знижувати ризики наших операцій в російському технологічному центрі і розширили варіанти, доступні для наших співробітників, включаючи звільнення за взаємною згодою, а також переїзд і залишення на платформі", – йдеться в заяві банку, додавши, що цей процес відбувається "у повній відповідності з відповідним російським законодавством".


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все