Дизайн смартфона LG VELVET показали на перших фотографіях

  • 13 апреля, 11:16
  • 4023
  • 0

Вчора ми розказували, що компанія LG переглянула свою позицію щодо випуску смартфонів. Вона вирішила акцентувати не лише на внутрішніх компонентах пристроїв, а на дизайні та головних елементах. LG VELVET стане першим пристроєм, в якому буде реалізована нова стратегія компанії щодо брендингу для своїх мобільних пристроїв. Компанія відходить від позначень літерами та цифрами на користь знайомих і виразних назв, які допоможуть споживачеві вловити суть пристрою, найбільш підходящого для його або її особистості, і постійно мінливі тенденції. Назва «оксамит» призначена викликати образи блискучої гладкості та преміальної м’якості, двох ключових характеристик нового телефона.

Відомий інсайдер Ice universe опублікував у Twitter рекламні фотографії смартфона LG VELVET. Чесно кажучи, назвати цей смартфон з акцентом на унікальний дизайн доволі важко. Фронтальна камера в отворі та співвідношення сторін 21 х 9 (чи більше) – вже давно присутні на ринку смартфонів. Тут також є екран «водоспад», який не має рамок та забезпечує приємне заокруглення боків. Тилова камера, по суті, єдиний цікавий елемент, бо не така як у всіх. Помітно, що у пристроя є окрема кнопка на правій грані. Є припущення, що вона може служити для виклику голосового асистента або для активації камери.

Загалом, на ринку вже присутні найрізноманітніші дизайни та форм-фактори смартфонів. В умовах такої жорсткої конкуренції доволі важко зробити щось дуже унікальне. Однак, тішить той факт, що LG VELVET все ж не виглядає як копія китайських смартфонів. До якої цінової категорії він належатиме та які матиме характеристики, наразі, невідомо.


Теги: lg velvet
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий