DJI придумала альтернативу безпілотникам

  • 22 декабря, 12:39
  • 4516
  • 0

Китайська компанія DJI найбільше відома своїми безпілотниками. Але в майбутньому виробник може бути популярний і з іншої причини: автомобілі з дистанційним керуванням. Подібно до безпілотних літаків, ці наземні транспортні засоби дозволять операторам дистанційно керувати невеликим автомобілем, оснащеним стабілізованою камерою. Такі пристрої нададуть більше можливостей без правил і певних обмежень.

Камери дронів часто використовуються для двох цілей: спостереження і створення контенту. Ці літальні апарати відмінно підходять для оцінки збитку на відстані, обстеження ділянок землі, відстеження змін ландшафту, пошуку незаконних поселень на великих об’єктах тощо. Дрони також корисні для створення контенту, дозволяючи знімати унікальні кадри згори. Однак БПЛА також мають свої недоліки: багато правил і обмежень щодо польотів. Ці правила ускладнюють використання дронів у багатьох місцях через конфіденційність людей і об’єктів, а також для безпеки.

Наземні транспортні засоби можуть бути відмінною альтернативою для тих, хто планує використовувати їх у своїй власності. Автомобіль з дистанційним керуванням, обладнаний камерою, міг би проїхати по всій ділянці землі, навіть якщо він знаходиться десь за межами безпілотних літальних апаратів. Крім того, ці транспортні засоби дозволять усунути проблеми з конфіденційністю, що виникають у безпілотників. А також дозволять записувати матеріал, для якого безпілотник не підходить.

Два нові патенти DJI, випущені в Китаї, описують автомобіль з камерою, оснащений міцними колесами на 360° і камерою, яка може бути висунута вгору. Транспортний засіб має дистанційне керування і систему стабілізації, яка буде працювати з іншими системами для забезпечення стабільності зйомки.


Теги: dji
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все