Для чого ЕРАМ видає новачкам карту і тримає в приміщенні справжні дерева – чий офіс кращий

  • 9 апреля, 08:43
  • 4357
  • 0

У львівського EPAM-у є два офіси. Коли заходиш до першого, одразу помічаєш довгі коридори, широкі ерії та таємні кімнати, куди доступ мають не всі. У другому - цікаві назви мітинг-румів, чудовий вид на залізницю і стилізовану під це кухню. Новачкам зазвичай видають карту, аби не заблукали, а якщо потрібно побути наодинці - є капсульні кімнати, де можна зачинитися від всіх.

Хто це?

EPAM - це американська ІТ-компанія, заснована у 1993 році, тобто 25 років тому. Перші офіси відкрили у США та Білорусі, але вже сьогодні компанія працює у 27 країнах світу та налічує понад 25 тисяч співробітників.

Компанія займає 12 місце в списку Forbes "25 найбільш швидкозростаючих публічних технологічних компаній" та 1 місце серед постачальників ІТ-послуг в списку Fortune "100 найбільш швидкозростаючих компаній".

В Україні EPAM працює вже 10 років. Офіси компанії є у найбільших українських містах: Львові, Харкові, Вінниці, Києві та Дніпрі. З компанією співпрацює близько 6000 людей, що робить ЕРАМ найбільшою IT-компанією за кількістю спеціалістів.

Загалом, у львівському ЕРAМ працює 1400+ людей. 

Чим займається EPAM

Команда ЕРАМ об'єднує консультантів, архітекторів, дизайнерів, розробників та інженерів по всьому світу. Вони допомагають клієнтам вирішувати їхні бізнес-завдання в найрізноманітніших доменах, використовуючи інноваційні технології і передову експертизу.

Технологічні розробки компанії є майже у всіх сферах життя:

  • Банки та фінанси;
  • Телекомунікації та медіа;
  • Торгівля та дистрибуція;
  • Високі технології;
  • Подорожі;
  • Медицина та біотехнології;
  • Енергетика

"Великий" офіс

Перший офіс ЕРАМ-у розташований на вул. Олени Степанівни, 45. Це колишнє приміщення "Електрону" з лабіринтами коридорів та широкими просторами. На рецепції зустрічають та видають перепустку - без неї в офіс не потрапити.

Всюди на стінах є вказівники. Втім, тут дійсно можна загубитись - саме тому новачкам видають спеціальну мапу.

Робоче місце

Спеціалісти сидять у еріях - великих опен-спейсах. У кожного є свій особистий робочий простір, відділений панелями. Характерно те, що менеджери сидять у ерії разом зі всіма - якщо є якесь запитання, не потрібно шукати керівництво в окремому кабінеті.

Усіх розсаджують за проектами. Немає окремої групи дизайнерів чи розробників - команда, яка працює над проектом, сидить разом і постійно комунікує.

Якщо потрібна тиша - є спеціальні кімнати-бокси де можна закритись і побути наодинці. 

Спорт

В офісі є спортзал, куди в кінці робочого дня можна прийти і позайматися. Є спортивні ком'юніті - бокс, йога, волейбол тощо. Якщо немає можливості зробити умови для занять в офісі, компанія покриває спортзал чи заняття в секціях.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все