До 1 листопада триватиме прийом заявок на Ukrainian IT Awards 2020

  • 24 сентября, 05:58
  • 4152
  • 0

Ukrainian IT Awards 2020 — найпрестижніший та найбільший в Україні конкурс, який щорічно відзначає професійні успіхи українських ІТ-фахівців в 11 категоріях. Участь у ньому можуть взяти як IT-експерти особисто, так і команди та компанії. Переможців Асоціація “IT Ukraine” оголосить 4 грудня.

В Україні працюють більше 185 тис. IT-фахівців, які розробляють технологічні рішення для компаній по всьому світу. Саме завдяки їм провідна міжнародна організація Global Sourcing Association відзначила Україну найкращою країною-постачальницею ІТ-послуг до Великобританії, а авторитетний американський бізнес-журнал Inc. включає українські компанії до переліків таких, що розвиваються найбільш динамічно. Чому ж ми так мало знаємо про наших айтішників, які стоять за численними технологічними досягненнями?

Зовсім скоро Ukrainian IT Awards 2020 оголосить імена кращих з кращих IT-фахівців, які розкажуть на всю Україну про свої успіхи. 

Етапи конкурсу:

  1. 21 вересня — 1 листопада

Прийом заявок від учасників в 11 номінаціях. Цього року є 2 види номінацій: індивідуальні та групові. На останні можуть номінуватись комади та компанії.

  1. 2 листопада — 15 листопада

Оцінювання заявок конкурсантів командою кваліфікованого журі в кожній з номінацій. Вибір фіналістів та переможців.

  1. 4 грудня

Оголошення результатів конкурсу, нагородження переможців.

Перелік номінацій Ukrainian IT Awards 2020:

  1. Software Engineering nomination
  2. Quality Assurance nomination
  3. Management nomination
  4. IT education nomination
  5. Infrastructure&DevOps nomination
  6. Impact of the Year nominations
  7. Design Nomination
  8. Innovation-Research of the year
  9. Product Management nomination
  10. Business Analysis nomination
  11. Software Architecture nomination 

Прийом заявок на участь в Ukrainian IT Awards 2020 триває з 21 вересня по 1 листопада на сайті конкурсу. Також до 21 вересня ви можете подати заявку і долучитись до складу команди журі.

В цьому році конкурс Ukrainian IT Awards зазнав ряд змін, які дозволять нам його масштабувати. Ми розширили можливості для участі більшої кількості конкурсантів — номінацій наразі 11, серед яких з’явились і дві командні. Разом з партнерами зробили редизайн конкурсу та приділили окрему увагу об’єктивності результатів членів, за які відповідатимуть кілька десятків висококваліфікованих журі. Впевнені, що вже 4 грудня ми почуємо нові імена кращих IT-зірок України!.

— Костянтин Васюк, Виконавчий директор Асоціації “IT Ukraine”

Засновник та організатор Ukrainian IT Awards з 2012 року — компанія SoftServe. У 2017 році до організації конкурсу долучилась Асоціація “IT Ukraine”, яка у 2020 стала його основним організатором. 

Цьогоріч незалежним консультантом з перевірки правильності підрахунку голосів виступає PwC в Україні. Design&Development партнер конкурсу — компанія Sense IT. Банк-партнер Ukrainian IT Awards 2020 — UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Office-Partner конкурсу — Creative Quarter. Медіа-партнер – журнал «Бізнес».


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все