До Дія.City долучилося вже понад 300 IT-компаній

  • 4 августа, 15:04
  • 4059
  • 0

До правового і податкового простору Дія.City долучилося вже понад 300 IT-резидентів, серед них є як міжнародні, так і українські компанії

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації України у телеграмі.

"У Дія.City вже понад 300 резидентів. До унікального правового і податкового простору продовжують долучатися нові резиденти. Серед них – як міжнародні, так і українські компанії", - пише Мінцифри.

Як йдеться у повідомленні, серед резидентів, які долучилися нещодавно, – міжнародна технологічна компанія DataRobot, яка створила AI-платформу для аналізу даних та побудови прогнозованих моделей для бізнесу (нею користуються відомі бренди та компанії з переліку Fortune 500); український стартап Helsi, який створив електронну медичну систему для запису до лікарів та зберігання медичних даних; заснована в Україні міжнародна аутсорсингова IT-компанія Сiklum, яка має офіси в США, Іспанії, Швейцарії, Данії, Ізраїлі, Польщі, ОАЕ та Пакистані.

Також до простору Дія.City увійшли міжнародна корпорація SimCorp, що створює інтегровані рішення для управління інвестиціями; платформа для автоматизації каналів продажу Reply та міжнародна ІТ-компанія Govitall, яка створює продукти для освітніх проєктів та побудови успішної кар’єри.

У Мінцифри зазначають, що тепер і нові резиденти будуть користуватися одними з найкращих у Європі податковими та правовими умовами


Теги: дія city
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий