Додаток Your Phone отримає ще одну потрібну функцію

  • 1 марта, 11:15
  • 3926
  • 0

Microsoft анонсувала додаток «Ваш телефон» (Your Phone) для користувачів Windows 10 на Build 2018, і додаток досить швидко став популярним. Завантажити його можна безкоштовно з магазину Google Play. Вже зараз ви можете скористатися безліччю функцій. А вже скоро з’явиться ще одна.

Корпорація відстежує відгуки користувачів, оскільки в минулому місяці компанія нарешті зняла обмеження на 25 фотографій в додатку Your Phone. Тепер Microsoft працює над ще одним популярним проханням користувачів щодо програми. Компанія дозволить перетягувати файли на телефон за допомогою мобільного додатка. Це буде значним оновленням, оскільки воно дозволить обмінюватися файлами по бездротовій мережі швидше, ніж через Bluetooth. Хоча Bluetooth відмінно підходить для обміну зображеннями і текстовими файлами, він неідеальний для передачі великих файлів.

Aggiornamenti Lumia опублікувала зображення функції в Twitter, але до кінця невідомо, як ця функція буде працювати. Поки ми можемо тільки сподіватися, що Microsoft все продумала, бо це досить важлива та потрібна функція додатка, якщо вона буде реалізована належним чином.


Теги: your phone
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все