Джордж Мартін написав сценарій відеогри

  • 12 июня, 12:05
  • 4114
  • 0

Американський письменник, автор циклу романів "Пісня льоду й полум'я" Джордж Мартін став співавтором відеогри Elden Ring у жанрі темного фентезі. Перший тизер показали на прес-конференції компанії Microsoft на виставці Electronic Entertainment Expo в Лос-Анджелесі.

Elden Ring - рольова гра від першої особи, яку розробляє японська студія FromSoftware. Джордж Мартін створив міфологію її вигаданого світу.

В Elden Ring гравець матиме широкий вибір зброї, магії та способів бою із супротивниками, а також зможе створити власного унікального персонажа. У грі буде відкритий світ і високий рівень складності, характерний для проектів FromSoftware. Одна з тем твору - воля та амбіції людства.

Студія вирішила співпрацювати з Мартіном, тому що ґеймдизайнер Хідетака Міядзакі - фанат його творчості, зокрема циклу "Пісня льоду й полум'я" та збірки науково-фантастичних оповідань "Подорожі Тафа". Своїм улюбленим твором у доробку письменника Міядзакі називає роман "Мрії Февра". Вважає його шедевром вампірського фентезі та рекомендував читати всім новим співробітникам FromSoftware.

Elden Ring вийде на персональних комп'ютерах і гральних консолях PlayStation 4 та Xbox One.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все