eBay заборонив продавцям наживатися на продажах масок для боротьби з коронавірусом

  • 9 марта, 12:18
  • 4205
  • 0

З моменту появи коронавіруса за межами Китаю спостерігався величезний стрибок цін на деякі товари. Згідно з останніми повідомленнями, eBay оголосив про повну заборону на продаж масок, дезінфікуючих засобів для рук і дезінфікуючих засобів, щоб активізувати зусилля по боротьбі з підвищенням цін у мережі. Ця політика “вступає в силу негайно” в США.

Нова політика була викладена в повідомленні, направленому продавцям минулої п'ятниці. Це відноситься як до нових, так і існуючих продуктів. eBay заявляє, що видаляє існуючі маски, дезинфікуючі засоби для рук і дезінфікуючі засоби, а також описи з допомогою “коронавіруса” (коронавіруса), “COVID-19” (коронавірусна хвороба 2019 року) і “2019nCoV” (новий коронавірус 2019 року) та інших поширені епідемічні слова.

З кінця січня ціни на товари для здоров'я та гігієни, пов'язані з COVID-19, різко зросли, особливо на таких сайтах, як Amazon і eBay. Ці сайти дозволяють стороннім продавцям розміщувати і продавати свою продукцію. Згідно з повідомленнями, eBay видалив більше 20 000 товарів, тому що ці магазини живлять паніку серед населення.


Теги: ebay
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все