Facebook запустив додаток Tuned для закоханих

  • 9 апреля, 12:28
  • 4029
  • 0

Торік компанія запустила сервіс для знайомств Facebook Dating. Він надає людям можливість інтегрувати свої пости з Instagram безпосередньо в свій профіль знайомств у соціальній мережі. Тепер група розробників від Facebook запустила додаток, призначений для пар. Додаток команди New Product Experimentation (NPE) під назвою Tuned заохочує пари створювати між собою близький соціальний зв’язок. Зараз випустили версію тільки для iOS, де вони можуть поділитися своїм настроєм, обмінятися музикою і створити цифровий альбом.

Tuned має інтеграцію зі Spotify для обміну музикою. Також користувачі можуть відправляти один одному фотографії, нотатки, листівки і голосові записи. Вони також можуть використовувати спеціальні наліпки. Додаток безкоштовний для використання і, мабуть, не вимагає облікового запису Facebook. Хоча не виключено, що надані людьми дані можуть використовуватися для подальших пропозицій реклами.

По суті, цей додаток не сильно відрізняється від будь-якої іншої соціальної мережі, в якій люди можуть безпосередньо спілкуватися один з одним. Але цей, на думку розробників, передбачає окремо виділений простір для спілкування між парами.

Торік компанія вже запустила щось подібне для Instagram – Threads. В ньому ви можете ділитися з друзями фотографіями, відео, повідомленнями, історіями тощо. Для зручності, у налаштуваннях є три режими.


Теги: tuned
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все