Функція Direct Messages з’явилася у веб-версії Instagram

  • 11 апреля, 11:36
  • 3991
  • 0

Instagram, нарешті, дозрів до впровадження функції Direct Messages у веб-версію своєї соціальної мережі. Сьогодні компанія оголосила про те, що відкриває доступ для користувачів у всьому світі. Перевіряйте – функція вже стала доступною. З січня 2020 року компанія розпочала тестування для невеликої кількості користувачів. Ця функція особливо буде зручною для бізнесу, журналістів, фотографів, блогерів та інших активних користувачів платформи.

Користуватися Direct Messages через веб-браузер не складніше, ніж зі смартфона. Вгорі сторінки ви побачите іконку літачка. натиснувши на неї, переходите на сторінку привтаних повідомлень. Далі обираєте користувача з лівої колонки, з якими вже листувалися раніше, або натискаєте на кнопку «Надіслати повідомлення».

Далі відкривається маленьке вікно, де ви можете обрати запропонованого користувача або ввести нікнейм для вибору. Примітно, що можна обрати кількох – це дуже зручно у багатьох випадках.

Вікно для повідомлень ідентичне до того, що на смартфоні. Тут можна надсилати фото і відео файли, а також надсилати емодзі з відповідної клавіатури та вподобати отримане повідомлення.


Теги: direct messages
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все