Galaxy Buds +: нові бездротові навушники від Samsung

  • 12 февраля, 07:24
  • 4039
  • 0

Компанія Samsung провела щорічну презентацію Galaxy Unpacked 2020. Нам показали нову лінійку смартфонів Galaxy S20, а також свій новий гнучкий смартфон – Galaxy Z Flip. Окрім того, виробник представив і нове покоління бездротових навушників Galaxy Buds +. 

Ззовні Galaxy Buds + дуже нагадують свого попередника. Однак, нове покоління отримало цілу низку нових корисних функції.

Фішки

  • Одна з них — наявність одразу двох динаміків. Один забезпечує хороше відтворення, тим часом інший динамік відповідає за передачу високочастотних звуків. Як кажуть в компанії, це дає змогу новому поколінню навушників забезпечувати на 40% покращений звук.
  • Окрім того, новинку оснастили 3 мікрофонами. Це зробили для того, щоб покращити розмови за допомогою навушників. Таким чином одразу 3 динаміки значно чіткіше “чують” і передають голос користувача, навіть якщо навколо нього дуже шумно.
  • Що стосується ємності батареї, то в компанії її розмір не уточнили. Однак, додали, що на одному заряді Galaxy Buds + можуть працювати до 11 годин. Тим часом, якщо скористатись кейсом для підзарядки, то автономність можна збільшити ще на 11 годин.

Ціна

Рекомендована вартість Samsung Galaxy Buds становить 149 доларів ( 3 700 гривень). Щоправда в Україні вони будуть коштувати дорожче.

Старт продажів на міжнародному ринк –14 лютого. Щодо продажів на вітчизняному ринку, то ми повідомимо цю інформацію згодом.


Теги: galaxy buds +
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все