Galaxy Tab Fold: Samsung запатентувала складний планшет

  • 26 ноября, 12:46
  • 4791
  • 0

Останнім часом компанія Samsung створила багато різних патентів, і деякі з них стосуються складних смартфонів серії Galaxy Fold. І от 9 травня 2019 року компанія Samsung Electronics подавала патент у Гаазьку міжнародну систему дизайну. Патент під назвою «Мобільний телефон» був затверджений 15 листопада 2019 року і містить, крім короткого опису, ще близько 35 зображень. Ці зображення чітко дають нам зрозуміти, що пристрій більше подібний на планшет з усіма можливостями смартфона. Припускається, що цей планшетофон може називатися Galaxy Tab Fold.

Візуалізації, які LetsGoDigital розробив на основі патентних ескізів, базуються на цій моделі. Цей планшет має лінію згину посередині. Конструкція відрізняється від поточної серії смартфонів Galaxy Fold. Новий пристрій, можливо, найкраще можна охарактеризувати як широкий складаний телефон. Його можна скласти горизонтально. У відкритому вигляді можна отримати доволі великий та широкий екран.

Аналогічний складний телефон від Samsung був запатентований у серпні. Цього разу, цей пристрій не має зовнішнього дисплея. Можливо, Samsung обрав такий варіант, щоб зменшити вартість і щоб такий продукт змогли собі дозволити більше користувачів. І оскільки зовнішній екран відсутній, ця конструкція більше схожа на планшет, ніж на телефон. Він, безсумнівно, буде забезпечений усіма функціями, які також мають смартфони.

У будь-якому випадку, цікаво, що в Galaxy Tab Fold відсутній зовнішній екран. Не менш помітною особливістю є відсутність камер, бо на цій конструкції їх взагалі не видно. Оскільки це є патент, та й скоріше за все, попередній приклад, то ймовірно, що Samsung хоче надати цьому пристрою підекранну камеру, адже така технологія вже стане затребуваною у 2020 році.


Теги: galaxy tab fold
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все