Гнучкий смартфон Microsoft Surface Duo отримає цікаву заміну зовнішньому дисплею

  • 27 февраля, 11:51
  • 3993
  • 0

Смартфон Microsoft Surface Duo, який анонсували восени 2019 року, отримав одразу два основних дисплея, але при цьому залишився без зовнішнього екрану для перегляду сповіщень. Втім, в інженерів Microsoft знайшлося рішення цієї проблеми, яке дає змогу швидко переглянути повідомлення, не переводячи пристрій в режим планшета.

Перегляд повідомлень

Згідно з новим відеотизером, який опублікували в мережі, користувачам Surface Duo буде досить легко відкрити складний пристрій, щоб прочитати текст повідомлення, "вписаний" у вузький стовпець біля краю дисплея. Якщо сповіщень накопичиться багато, їх можна перегорнути, як при звичайній роботі смартфона.

Як можна переглядати повідомлення – дивіться відео

Ще однією корисною особливістю апарату стане можливість розвороту дисплея на 360 градусів. У такому положенні він буде нагадувати звичайний моноблок і дозволить легко утримувати модель однією рукою, наприклад, під час дзвінка.

Microsoft Surface Duo можна буде розгорнути на 360 градусів – дивіться відео

Реліз Surface Duo очікується взимку 2020 року. Одночасно повинна відбутися прем'єра 13-дюймового складного апарату Microsoft Surface Neo на Windows 10X. Точна дата презентації та ціна новинок ще не оголошені.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все