Головна освітня IT-конференція України cтартує 16 грудня!

  • 25 ноября, 07:52
  • 3836
  • 0

16-17 грудня в Києві відбудеться освітня IT-конференція Synergy. IT Business & IT Education. Це щорічний захід найбільшої профільної Асоціації "IT Ukraine", який драйвить розвиток IT-освіти та визначає вектори її розвитку. Подія щороку збирає десятки провідних спікерів зі сторони IT-бізнесу, освіти, науки та влади. Всього ж за 7 років свого існування конференція залучила понад 2300 учасників та 120 спікерів. Видання Senior.ua виступило медіа-партнером події.

Synergy. IT Business & IT Education 2021 — це:

  1. 2 дні насиченого спілкування та визначення векторів розвитку IT-освіти в offline та online форматі;

  2. кілька десятків провідних спікерів зі сторони бізнесу, освіти, науки та влади, які визначають вектори розвитку IT-освіти;

  3. воркшопи від провідних IT-компаній;

  4. можливість відвідати зону експозиції навчальних програм від бізнесу та освітніх закладів.

ПРИДБАТИ КВИТКИ


Ця конференція буде цікавою для вас, якщо ви:

  1. представляєте профільні органи влади, які займаються питаннями розвитку технічної освіти в Україні;

  2. розробляєте / реалізовуєте корпоративні освітні програми для своїх співробітників в компанії або плануєте це робити у найближчому часі;

  3. викладаєте технічну освіту у вищих навчальних закладах України, шукаєте можливості співпраці з бізнесом та хочете бути в курсі реалій розвитку IT-ринку.

Максим Почебут, Віце-президент Асоціації "IT Ukraine" з освітніх питань, Chief Learning Officer в Sigma Software зазначає: “Розвиток IT-освіти — це пріоритетний напрямок роботи Асоціації. Він дозволяє в перспективі підвищувати рівень освіченості українських розробників та тим самим розвивати одну з найбільш динамічних галузей економіки країни. З цією метою ми залучаємо усіх ключових стейкхолдерів до процесу розвитку IT-освіти в Україні. І конференція Синергія є найбільш потужною та ефективною платформою для цього”.

Захід відбудеться 16-17 грудня за адресою: вул. Володимирська 49 А, INVERIA event space. Придбати квитки ви можете на сайті за посиланням. Також ви можете подати заявку і долучитись до події в якості спікера. 

Ексклюзивний спонсор Synergy. IT Business & IT Education 2021 — компанія EPAM Ukraine. Gold спонсор події — компанія SoftServe. Silver спонсори — компанії GoIT та GlobalLogic. Банк-партнер — UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Хост-партнер — Inveria event space. Special партнер — Sigma Software. Healthcare партнер  — DniproLab. Медіа-партнерами заходу стали LIGA.net, Mind.ua, Osvita.ua та Senior.ua.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий