Google Camera 7.2 отримала функціональність Google Lens

  • 13 ноября, 10:53
  • 4527
  • 0

Останнє оновлення Google Camera 7.2 принесло користувачам більше цікавих можливостей. Додаток камери, крім режиму астрофотографії, також отримав функціональність Google Lens.

Візуальне розпізнавання Google Lens інтегровано в GCam, що надає більше функціональності. Зокрема можливість зчитувати коди, посилання і адреси електронної пошти на зображеннях. Тепер ці функції розширені трьома інструментами, орієнтованими на документи.

Тепер Google Camera 7.2 дозволяє сканувати, копіювати і перекладати тексти. Натиснувши на пропозицію, програма зробить фотографію і автоматично відрегулює кути документа, хоча ми можемо налаштувати їх вручну. Потім ним можна поділитися через пошту чи соцмережі або зберегти у форматі PDF.

Щодо тексту на зображеннях, то його можна копіювати або перекладати іншою мовою. В опції для копіювання тексту можна вибрати фрагменти тексту, щоб скопіювати їх. А також перекласти розпізнаний текст. Ці функції доступні для Pixel 4 та Pixel 3. Але деякі коментарі на XDA стверджують, що вони є і на старих пристроях.


Теги: google camera 7.2
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий