Google Chrome для ПК отримав нову функцію для роботи зі смартфоном

  • 9 декабря, 12:50
  • 4054
  • 0

Нещодавно, Google представив нову функцію, яка дозволяє користувачам смартфонів Android використовувати свої пристрої для відправки текстів чи веб-сторінок на ПК, пов’язані вашим обліковим записом Google. Тепер компанія робить навпаки – нова функція дозволяє копіювати контент на комп’ютері в Google Chrome і вставляти його на смартфон.

Якщо ви є користувачем браузера Chrome 79, то тепер ви можете копіювати рядки будь-якої статті, а потім відправляти її на свої смартфони. Однак, є кілька кроків, які необхідно виконати, щоб це працювало. Крім того, важливо, щоб обидва пристрої були підключені до одного облікового запису Gmail. Вам також необхідно включити синхронізацію Chrome.

Щойно ви включите ці прапори, браузер попросить перезапуск. Перезапустіть браузер і виберіть кілька рядків тексту, клацніть правою кнопкою миші по виділеному тексту, щоб відкрити контекстне меню. Перша опція в контекстному меню – «Відправити текст на ваші пристрої». Наведіть курсор на параметр і виберіть смартфон, на який хочете відправити текст. Google представила ще одну корисну функцію, яка дозволяє створювати QR-код для будь-якого веб-сайту. Але, наразі, вона доступна для користувачів Chrome Canary.


Теги: google chrome
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все