Google Chrome отримає одну з функції Microsoft Edge

  • 27 января, 12:13
  • 4050
  • 0

Microsoft Edge має маловідому, але корисну функцію керування вкладками, яка дозволяє легко переміщати вибрані вкладки в інше вікно браузера. Схоже, що Google планує використовувати ту ж функцію в браузері Chrome.

Щоб використовувати цю функцію, треба клацнути лівою кнопкою миші на вкладці, натиснути правою кнопкою миші і вибрати «Перемістити в інше вікно», а потім вибрати вікно браузера, в яке ви хочете відправити вкладку. Це дозволяє легко очистити відкриті вкладки і об’єднати пов’язані вкладки браузера в різних вікнах.

Опція переміщення декількох вкладок ще не доступна в Chrome Canary. Але її патч можна знайти в Chromium Gerrit, який реалізований інженером Microsoft – Джастіном Ґаллахером (Justin Gallagher). Ця ситуація наочно демонструє співпрацю між інженерами Microsoft та Google в проекті Chromium. Тому очікується, що це тільки початок змін. Вже є деякі свідчення того, що Microsoft змінює Edge для більшої подібності з Chrome. Наприклад, змінивши «Перемістити в нові вікна» на «Перемістити вкладку в нове вікно» в останній версії Edge Canary, так само, як в Chrome.


Теги: google chrome
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все