Google Go тепер доступний для всіх охочих

  • 21 августа, 05:47
  • 4037
  • 0

Для Android Go, Android-версії Google, розробленої для роботи на пристроях початкового рівня, розроблено безліч застосунків. Google Go – один з тих додатків, який об’єднує міць Google і займає трохи більше 7 Мб. Раніше ви могли використовувати Google Go тільки на пристрої Android Go або в певних країнах, але тепер кожен може встановити «полегшену» версію. 

Застосунок може й невеликого розміру, але досить потужний. Він містить безліч функцій та інструментів, присутніх в «звичайному» застосунку Google, включаючи Search, Lens, Translate тощо. І Google спростив кожну функцію до такої міри, що все працює швидше і вимагає менше бездротових даних для роботи. 

Насправді, застосунок настільки ефективний, що може працювати, навіть якщо у вас дуже слабке з’єднання для передачі даних. Він також стане в нагоді, якщо на вашому телефоні залишилося дуже мало внутрішньої пам’яті або слабкий процесор. А також це робить його ідеальним для людей, які все ще не користуються застарілими пристроями. Проте, вам потрібно буде використовувати Android 5.0 Lollipop або свіжішу версію. Тому тим, у кого дійсно старі телефони, доведеться використовувати основний застосунок Google. Або ж просто придбати новіший смартфон.


Теги: google go
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все