Google Meet отримав нові функції та інтеграцію з Gmail

  • 17 апреля, 11:53
  • 6066
  • 0

Програма Google Meet почала широко використовуватись через коронавірус COVID-19 та всесвітній карантин. Вчора компанія Google представила кілька нових функцій для свого додатка відеоконференцій, починаючи з інтеграції Meet в Gmail.

Глава G Suite Хав’єр Сольтеро повідомив, що користувачі з платною підпискою зможуть використовувати Meet через веб-клієнт Gmail. Це схоже на давно існуючу класичну інтеграцію Hangouts, яка дозволяє здійснювати голосові та відеодзвінки. Як видно на знятку – доступ до програми інтегрували між теками з листами і користувачами для спілкування у чаті.

При натисканні на «Почати зустріч» буде створено URL-адресу , якою ви можете поділитися. А «Приєднатися до зустрічі» – ввести це посилання, яке отримаєте від іншого користувача. Ця функція буде впроваджена у веб-версію та у мобільні застосунки Gmail найближчими тижнями.

Google також розказав про майбутні функції, які з’являться в цьому місяці. Зокрема, Google Meet отримає «дизайн» сітки, як у Zoom, яка дозволяє одночасно відображати до 16 абонентів на екрані у вигляді невеликих блоків. Також буде покращена якість відео в умовах низької освітленості, а ще можливість фільтрувати фонові шуми від клавіатури. Обидві функції доволі зручні для більшості людей, які працюють віддалено.

Число користувачів Meet різко зросло через карантин. Всі корпоративні клієнти G Suite тепер мають доступ до функцій відеоконференцій преміум-класу до 30 вересня. Серед них відеодзвінки з участю до 250 учасників, внутрішню трансляцію до 100 000 глядачів і запис у Google Drive.


Теги: google meet
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все