Google навчила Bard краще справлятися із запитами для написання нескладного коду

  • 9 июня, 15:54
  • 3769
  • 0

Google навчила Bard краще справлятися із запитами на кшталт «напиши “льодяник” навпаки» і показувати код для цього завдання

А дані з відповіді можна перенести в Google Таблиці, щоб їх там відредагувати.

Google покращила роботу чат-бота Bard - тепер він може точніше відповідати на питання, пов'язані з програмуванням, математичними та логічними завданнями.

Щоб навчити чат-бота відповідати точніше, компанія вирішила спиратися не тільки на мовну модель, оскільки більш підходить для прогнозування відповідей, а не розрахунків. Натомість Bard генерує фоновий код, потім виконує його і показує відповідь. Як зазначає Google, точність чат-бота зросла на 30%.

Наприклад, тепер він повинен краще справлятися із запитами на кшталт «на які множники можна розкласти число 15683615», «розрахуй темпи зростання моїх заощаджень» і «напиши слово “льодяник” задом наперед». Також Bard показує, який саме код він використав, щоб видати відповідь.

У квітні 2023 року Google навчила Bard писати код на запит, пояснювати його фрагменти і виправляти помилки в ньому, а також писати функції для Google Таблиць. Чат-бот підтримує 20 мов програмування.

Також Bard може тепер перенести відповідь на запит до «Таблиць». Експорт у Gmail та «Документи» додали у травні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все