Google Translate для Android та iOS отримав кращий офлайн переклад

  • 20 декабря, 13:37
  • 5304
  • 0

Якщо ви подорожуєте без доступу до інтернету або не хочете використовувати свій тарифний план, ви однаково можете використовувати додаток Google Translate для Android та iOS. Офлайн переклад в додатку компанії Google стає кращим: тепер автономний переклад 59 мов став на 12% точнішим. Він має поліпшений вибір слів, граматики і структури пропозицій. У деяких мовах, таких як японська, корейська, тайська, польська і хінді, приріст якості становить понад 20%.

Інколи особливо важко вимовляти слова мовою, яку ви абсолютно не знаєте. Щоб допомогти вам у цих випадках, Google Translate пропонує транслітерацію, яка допоможе з цим. Наприклад, коли ви перекладаєте «привіт» на хінді, ви побачите «नमस्ते» і «namaste» в картці перекладу, де «namaste» – транслітерація «नमस्ते». Це відмінний інструмент для вивчення того, як спілкуватися іншою мовою, і перекладач має підтримку автономної транслітерації для 10 нових мов: арабська, бенгальська, гуджараті, каннада, маратхі, тамільська, телугу і урду.

Щоб спробувати покращений автономний переклад і транслітерацію, перейдіть в додаток Google Translate для Android або iOS. Якщо у вас немає програми, ви можете завантажити її. Переконайтеся, що у вас є останні оновлення з магазину Google Play або App Store. Якщо ви раніше використовували автономний переклад, ви побачите на головному екрані банер, який скерує вас в потрібне місце для оновлення автономних файлів. Якщо немає, перейдіть в налаштування автономного перекладу і торкніться стрілки поруч з назвою мови, щоб завантажити цю мову. Тепер ви будете готові перекладати тексти незалежно від того, чи перебуваєте ви в мережі.


Теги: google translate
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все