Google виправив проблему в Chrome 79 для Android

  • 18 декабря, 09:21
  • 4543
  • 0

Сьогодні Google почав випускати виправлення для помилки в браузері Chrome 79 для Android, яка спричиняла втрату даних для деяких додатків Android. Все це почалося ще минулого тижня. Помилка зачіпала тільки додатки Android, створені для роботи поверх WebView. В Android цей компонент вбудований в інші додатки для відтворення веб-контенту без відображення всього призначеного для користувача інтерфейсу браузера Chrome. Тоді багато розробників додатків скаржилися Google на те, що в Google Play їм почали масово виставляти оцінки в одну зірку. Хоча у проблемі була не їхня провина, а розробників браузера.

Команда Chrome втрутилася на вихідних і зупинила розгортання оновлення. Оскільки оновлення Chrome розгортаються поетапно, проблема не встигла охопити велику кількість користувачів. Протягом першого тижня розгортання Chrome 79 було заплановано для 50% користувачів. Але воно було призупинено до того, як досягло 15% всієї бази користувачів Chrome 79 для Android.

Минулого тижня розробники браузера не були впевнені, що призначені для користувача дані, які вони забули перенести з Chrome 78 на Chrome 79, все ще були на пристроях. Був справжній страх, що дані могли бути очищені в процесі оновлення і втрачені назавжди. Однак після подальших розслідувань представник Google повідомив, що дані не пошкоджені і будуть відновлені на цьому тижні для всіх постраждалих користувачів. Все, що потрібно зробити – дочекатись версії 79.0.3945.93, яку Google вже почав розповсюджувати.


Теги: chrome 79
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все