Готель "Дніпро" викупили українські кіберспортсмени за 1,1 млрд гривень

  • 24 июля, 11:02
  • 4543
  • 0

Минулого тижня київський готель "Дніпро" пішов з молотка за 1 мільярд 111 мільйонів 111 тисяч 222 гривні 22 копійки. Перемогла маловідома компанія Смартленд.

Згодом стало відомо, що власниками стали засновник кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський разом з партнерами. На місці готелю планується зробити великий кібеспортівний проєкт. 

"Якщо чесно, то хотів дочекатися вже вересня і все анонсувати на презентації нашої Української Професійної кіберспортивного Асоціації, але на жаль. Виходячи з поточного інформаційного фону я відчуваю гостру необхідність порозумітися. Перемогу в аукціоні за готель "Дніпро" здобули не росіяни олігархи, а українські айтівці", – пише Кохановський но своїй сторінці Facebook.

За словами Кохановського планують перетворити в перший готель у світі, повністю підготовлений для кіберспортивних івентів. Він буде включати в себе не тільки атрибути топового готелю (ресторани, бари, SPA-зони, і фітнес-центри), а й унікальні кіберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також найкращий у світі players 'lounge


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий