Хакери Anonymous пригрозили компаніям, що працюють в РФ

  • 22 марта, 14:48
  • 4020
  • 0

Міжнародна хакерська група Anonymous закликала компанії, які продовжують працювати у Росії попри її військову агресію проти України, припинити бізнес та вийти з території РФ.

Відповідне звернення оприлюднено у Twitter групи.

"Закликаємо всі компанії, які продовжують працювати в Росії, сплачуючи податки до бюджету злочинного режиму Кремля: Вийдіть з Росії! Ми даємо вам 48 годин на роздуми та вихід з Росії, інакше ви станете нашою ціллю!", — йдеться у тексті заяви.

Від початку вторгнення РФ в Україну Anonymous зламали понад 2,5 тисячі російських та білоруських офіційних сайтів та оголосили про початок безпрецедентних атак на офіційні сайти російських органів влади.

Які компанії лишаються в Росії


Міністерство закордонних справ оприлюднило перелік п’ятдесяти західних компаній, які досі продовжують свою роботу в РФ.Зокрема, серед них — торговельні компанії Auchan та Metro, мережа магазинів будівельних матеріалів Leroy Merlin, банки Crédit Agricole, Raiffeisen Bank та UniCreditGroup, фінансова компанія Société Générale, виробники харчових продуктів PepsiCo та Nestlé, фармацевтичні компанії Pfizer та Johnson & Johnson та інші.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все