Хочете дізнатися, як вас може вбити штучний інтелект – купіть Tesla, – Стів Возняк

  • 6 мая, 19:48
  • 4102
  • 0

Стів Возняк, відомий американський винахідник та співзасновник Apple, висловив своє неприйняття щодо планів Ілона Маска щодо повної автономності Tesla. Він попереджає, що людям, які не хочуть стати жертвою помилок штучного інтелекту (ШІ), який "намагається вбити людину за найменшої нагоди", краще не купувати електрокар Tesla.

Сам Возняк купив свій перший Model S після того, як його було скритиковано Маском за придбання бензинового авто в 2013 році. Згодом автопарк Возняка поповнився електромобілем Chevy Bolt, але він також став власником ще однієї Model S. Однак, він гостро критикував компанію Tesla та її систему Autopilot 2.0 після її випуску.

Основна критика Возняка стосувалася бажання Tesla до автономного керування. У своєму інтерв'ю телеканалу CNN, Возняк однозначно заявив, що автомобіль Tesla з функцією повної автономності намагається "вбити людей" за будь-якої нагоди.

“Я дійсно вірив у ці речі (автопілот – ред.), однак це навіть близько не схоже на реальність. І якщо ви хочете дізнатися, як штучний інтелект помиляється, отримує купу претензій і намагається вбити вас при кожній нагоді, купіть Tesla”, – зазначив тоді він.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все