Honor Band 5 дебютує в Україні з урізаним функціоналом

  • 13 августа, 13:10
  • 4202
  • 0

В Україні відбувся офіційний дебют нового розумного браслета Honor Band 5. 

Honor Band 5

На відміну від міжнародної версії, українська версія не має пульсоксиметра та функції вимірювання насичення крові киснем. Також в українському варіанті фітнес-браслета відсутня модуль NFC.

У продажу Honor Band 5 з’явиться в українських магазинах в другій половині серпня . Новинка поставляється в трьох колірних варіантах: чорному блакитному і рожевому. Вартість фітнес-браслета становить 1399 гривень.

Нагадаємо, Honor-Band 5 оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 240 × 120 пікселів (282 ppi), який покритий захисним склом 2.5D. Фітнес-трекер, без наслідків, здатний витримати занурення в воду до 50 метрів.

Підтримуються вісім циферблатів і окремі режими для 10 видів фізичної активності, включаючи біг, їзду на велосипеді, плавання та інші кардіо-заняття. Крім цього, розумний браслет підтримує технології моніторингу серцевого ритму Truseen 3.0 і моніторингу якості сну TruSleep. Час автономної роботи Honor-Band 5, в режимі очікування, становить до 20 днів, при використанні всіх функцій – 6 днів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все